Luc van Meeuwen

 

Luc Van Meeuwen

 

 

Op 28 augustus 1965 werd Luc Van Meeuwen geboren als Leo Nijs. Hij groeide op in het Limburgse Meeuwen. Al zeer vroeg bleek dat hij over een krachtige stem beschikte.

Ondertussen heeft Luc al heel wat liedjes op zijn palmares en heeft hij enkele tientallen cd´s op zijn naam. Regelmatig is hij samen op diverse podia in Vlaanderen te zien met zijn goede vrienden Cliff Rilly en Chrissy. Daaruit ontstonden verschillende duetten met Chrissy en Cliff waaronder het meest geliefde: "Ons geheim”. Met Chrissy stond hij 10 seizoenen lang op het podium in Bobbejaanland. Met het vertrek van Bobbejaan kwam er ook een einde aan de shows in Bobbejaanland. Luc is heden nog steeds niet weg te slaan uit het showbizz landschap. Hij staat bijna dagelijks op Vlaamse podia!

Een zanger die u Vlaamse meezingers, schlagers en levensliedjes kan brengen in een ultieme sfeer. Luc treedt ook op in diverse shows: zoals kerstshows en dit samen met mieke en marjan berger.Ook begrafenissen en prive feesten kan je steeds terecht bij Luc.

Speciaal voor de Kerstavond op 10-12-2018 in St. Willebrord

Vanaf augustus zijn er weer kaarten van Luc van Meeuwen verkrijgbaar.
In de voorverkoop € 12,50 aan de zaal en op de avond zelf € 15,00.
Je kunt het eventueel ook in een paar keer betalen. Dit wordt goed opgeschreven. U kunt zo sparen, dan is het voor iedereen goed te doen. Indien gewenst neem dan contact op middels het Contactformulier, zodat we goede registratie bij kunnen houden