Stichting Avalon

Welkom op de vernieuwde website van Stichting Avalon

 
De Doelstelling van Stichting Avalon is het organiseren van Paranormale avonden en Beurzen.
Voor de beurs ook Beursnieuws en ontdek de laatste nieuwtjes.
 
  

Alle avonden beginnen om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De openbare avond duurt tot 22.30 uur. Het kan soms iets uitlopen. De mediums zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitspraken. Ook kan het wel eens zijn dat een gepland medium ziek is, want ook een medium is maar een mens, dan wordt er voor vervanging gezorgd.

Van u wordt verwacht dat u stil bent als het medium bezig is, ook als u een boodschap gehad hebt, als mensen praten of met papieren bezig zijn kan dat heel storend zijn, omdat het medium goed moet luisteren naar wat er tegen hun wordt gezegd vanuit boven. Ook geen alcohol in de zaal nuttigen a.u.b.

Sommige mediums zijn ook eerder moe dan anderen en kunnen niet alle mensen doen die in de zaal aanwezig zijn. Luister daarom ook heel goed naar de boodschap van de mensen die aan de beurt zijn, want ook daarvan kan je iets opsteken. Ieder medium werkt op zijn of haar manier en zal altijd hun best doen om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Ook kunt u terecht voor consulten, workshops, cursus op spiritueel gebied, kaartlegging, magnetiseren, beurzen en thuisavonden.

U mag altijd informatie vragen. Ga nooit naar een medium leven. Blijf altijd bij uzelf, blijf nuchter en realistisch.

Fijne avonden toegewenst en dank voor u bezoek en begrip.

Stichting Avalon